Fira Midsommar på Ågesta!

Nu presenterar vi en nyhet för säsongen 2017! I år kan du fira Midsommar på Ågesta Golfklubb med golf, fest och mat in på morgontimmarna. Under dagen genomför vi två tävlingar med sillunch mellan.

Vi startar midsommarfirandet på Ågesta med vår traditionsenliga Midsommarscramble följt av en härlig sillunch. Därefter går vi ut och spelar 9-18 hål tävling till, Midsommarspelet, för att avsluta med en härlig midsommarkväll på klubben med dans och musik in på natten. Och vem vet, kanske är vi några som vill spela golf i den ljusnande sommarmorgonen på Midsommardagen!

Den inledanden Midsommarscramblen är en slaggolftävling som spelas i lag med 4 personer i varje. Anmälan gör du via Min Golf av ditt lag men skulle du vilja vara med och inte har några att spela med så sänd ett mail till reception@agestagk.se  eller ring på 08-447 33 31 så hjälper vi till att sätta ihop lag.

Dagen kommer alltså att se ut ungefär så här:

• 07:50 Kort information utanför klubbhuset
  • 08:30 Kanonstart Midsommarscramble
  • 13:30 ca Sillunch
  • 16:00 Midsommarspelet startar
  • 19:00 Midsommarmiddag

Anmälan till kvällen och kvällens tävling sker också via Min Golf men den anmälan öppnar först i mitten av april.