Kräftmixen blir Skaldjursgolfen!

Lördag den 26:e augusti blir det golf och äts skaldjur i en härlig blandning!

Vår Kräfmix blir i år en Skaldjursgolf där vi spelar Greensome och Bästboll som brukligt är i augusti månad.

Ett lag består av 4 personer som formar två par. I paret gäller Greensome och i laget är det Bästboll. Dvs bästa scoren för paret noteras på ett eget scorekort. Priser kommer delas ut både till lag och par :)

Kanonstart kl 13:30 med efterföljande fest med musik och dans.

Med andra ord =) Varje lag består av fyra personer, mixade som ni vill, vilka bildar två par. Alla spelare slår ut från respektive tee. Inom paret väljer man valfri boll att spela vidare på vartannat slag med sin spelpartner. Av de två noterade resultaten i de mixade paren väljs för lagscoren den bästa poängen att skriva ner på lagets scorekort.

Vi spelar för enkelhetens skull poängbogey.

Efter tävlingen kan vi duscha och snygga till oss innan vi slår oss ner vid äter gott och håller prisutdelning.

Anmälan: Görs i par via Min Golf eller individuellt via receptionen. Efter att anmälningstiden gått ut, sätter vi ihop de som anmält sig individuellt till par och sedan lottar vi ihop paren till lag. Har ni ett helt lag på 4 personer så anmäler ni er som par via Min Golf och lagets medlemmar mailar ni till reception@agestagk.se och till tk@agestagk.se.

Detta är en öppen tävling och därför välkomnar vi självklart spelare från andra klubbar att vara med. Passa på att bjuda in någon av dina golfvänner till en riktigt kul tävling.

Pris: 400kr

Ev tävlingsgreenfee: 350kr