Kräftgolf på Ågesta

Lördag den 26:e augusti blir det golf och kräftor i en härlig blandning!

2017 år Kräftmix spelas som traditionen och namnet antyder i mixade par med en dam och en herre som med ett annat mixat par bildar ett lag. Fundera redan nu på vem du ska grabba tag i och anmäla dig med.

Spelform är greensome i det mixade paret och bästboll i laget med kanonstart kl 13:30!

Med andra ord =) Varje lag består av två killar och två tjejer som bildar två mixade par. Alla spelare slår ut från respektive tee. Inom paret väljer man valfri boll att spela vidare på vartannat slag med sin spelpartner. Av de två noterade resultaten i de mixade paren väljs för lagscoren den bästa poängen att skriva ner på lagets scorekort.

Vi spelar för enkelhetens skull poängbogey.

Efter tävlingen kan vi duscha och snygga till oss innan vi slår oss ner vid kräftbuffén och prisutdelningen.

Anmälan: Görs i par via Min Golf eller individuellt via receptionen. Efter att anmälningstiden gått ut, sätter vi ihop de som anmält sig individuellt till par och sedan lottar vi ihop paren till lag. Har ni ett helt lag på 4 personer så anmäler ni er som par via Min Golf och lagets medlemmar mailar ni till reception@agestagk.se och till tk@agestagk.se.

Detta är en öppen tävling och därför välkomnar vi självklart spelare från andra klubbar att vara med. Passa på att bjuda in någon av dina golfvänner till en riktigt kul tävling.

Pris: Återkommer vi med när restaurang mm har öppnat.

Ev tävlingsgreenfee: 350kr