Grand Opening på Ågesta

Välkomna till Ågestas traditionsenliga öppningsscramble den 13 maj 2017! Kanonstart kl 09:30 och kvällens fest startar med mingel ca 18:00.

Ågesta Grand Opening spelas över alla våra 27 hål med kanonstart  kl 09:30.

Anmäler dig till tävlingen gör du via Min Golf. Alla lottas sedan ihop i jämna lag och du kommer få nya härliga vänner att spela golf med under säsongen.

Årets tävling innehåller flera nyheter, bla att vi på 18-hålsbanan spelar från gemensam tee, puttävling över hela varvet, pricka linjen och mycket mycket mer, så håll utkik här så kommer informationen att uppdateras så fort vi hittat på något nytt :)

Kostnad 400kr som inkluderar startavgiften i tävlingen och middagen på kvällen. Det kommer också att bjudas på lite mat längs vägen så vi ska slippa vara hungriga under varvet.

Så här kommer dagens tider att se ut preliminärt:

• 07:00 Restaurang, shop och reception öppnar för incheckning
  • 08:45 INCHECKNING STÄNGER
  • 09:00 Information till alla utanför klubbhuset
  • 09:30 Kanonstart
  • 18:00 ca återsamling i restaurangen där vi minglar en stund, mår bra och delar ut några av priserna.
  • 19:00 ca öppnar vi middagsbuffén och fortsätter in på natten med dansen.

VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG DAG OCH EN FANTASTISK KVÄLL SOM START PÅ SÄSONGEN!

Utlottning av resa till Thracian Cliffs i Bulgarien!

Golfeen Norden Travel Services i samarbete med Tävlingskommittéen på Ågesta Golfklubb lottar ut en resa för två personer till Thracian Cliffs i Bulgarien. Vinnaren får boende 7 nätter med frukost, 6 greenfee, 5 middagar, flyg inkl golfbagar och transfers. Det enda du behöver göra är att lämna din mailadress (1 mailadress per person) till Golfeen, under Grand Opening, så att du kan ta emot deras nyhetsbrev. (Ev vinstskatt betalas av vinnaren)

Vinnaren dras under middagen på kvällen.

Till hösten så planerar vi i Tävlingskommittén nu för en tävlingsvecka som avslut på Ågestas tävlingssäsong där Thracian Cliffs är ett av våra alternativ som vi förhandlar om. Kanske vill du som vinnare åka med då!

Läs mer om Golfeen, se deras övriga erbjudanden, och om Tharican cliffs

Lycka till