Grand Finale

Kom och avsluta 2017 tävlingssäsong med oss på Ågesta med en fantastiks Oktoberfest!

Välkomna till årets stora avslutningsgolf den 7 oktober, helt i Oktoberfestens anda.

Vi skjuter av kanonstarten kl 11:00 (med reservation för ändring), värmer upp bastun och njuter av en dag på golfbanan. Spelfomen är 4-mannascramble där ni anmäler er i lag via Min Golf. Saknar ni spelkamrater så sänder du din anmälan till tk@agestagk.se så kommer vi att lotta in dig i ett lag efter anmälningstidens slut.

Varje lag får bestå av en (1) gäst från annna klubb som du som medlem bjudit in till laget. Anmälan av gäst görs till tk@agestagk.se.

Kostnad för spel och fest är 400kr och gästgreenfee 250kr. Är du medlem på Ågesta spelar du utan greenfee oavsett medlemsstaus.

Underhållingen står återigen Jens Persson för som underhåller oss med gitarr och sång.

På kvällen serveras det en Oktoberfestinspirerad buffé uppe i Brasseriet och vi kör prisutdelningarna under minglet och middagen.

Du Kommer kunna förköpa dryckesbiljetter, en öl eller ett glas vin, i receptionen före starten av tävlingen för 50kr/st.

Tävlingen

Under dagen så har vi ett stort antal tävlingar i tävlingen så klart och en stor utmaning!

Spelformen är en sk Texas scramble. Det innebär att den person vars boll ni väljer att spela vidare från INTE får spela nästa slag. Detta gäller hela vägen fram till green, men där får alla putta i kopp.

Inom kort kommer vi presentera alla utmaningar i tävlingen, kanske spela med driver enbart hela vägen från tee till hål på ett hål, eller putta med något ovanligt. Vad vet vi än :)