Tränare i PJ golfacademy

Petter Jonsson

HEADPROFESSIONAL

Jag började spela golf 1986 på Mjölby GK. Jag har alltid älskat att träna mycket. Det gjorde att jag efter några år kunde spela professionellt och försöka tjäna pengar på mitt spel. Tränandet och diskuterandet med kompisar gjorde att steget mot att undervisa blev naturligt då jag gav upp försöket att leva på prispengarna från tävlandet. Sedan 1996 arbetar jag heltid med att hjälpa golfare att få ut mer av sitt spelande. Jag hoppas att vi kommer att träffas under en lektion i sommar eller på golfklubben någonstans.

Filosofi:
Förutsättningarna styr resultatet. Rätt svinggrunder, anpassad utrustning och bra beslut. Det vi gör innan slaget är det som vi har störst chans att påverka. Det är via upprepad övning på samma saker som vi blir hållbart bättre.

Utbildning
-Grundtränarutbildningen 1993
-Högre tränarutbildning 1997-1999
-TPI steg 1 och 2
-VTU fysisk träning   
-Avancerat närspel steg 1 och 2 
-Trackman utbildning
-Utrustningskunskap steg 1
-PGAs utbildningsveckor
-Otaliga kurser i PGAs regi
-Ca 10000+ golflektioner genom åren
                                                                                                                                         

Ida-Maria Billström

Golftränare

Mitt namn är Ida-Maria Billström och har jobbat som golftränare sedan 2007. Under de senaste 5 åren har jag varit verksam på Wermdö Golf & Country Club. Jag har två underbara killar på 6 och 8 år och bor i Huddinge. Är född och uppvuxen i Umeå och har spelat golf sedan jag var 5 år. Förutom min passion att hjälpa andra utvecklas inom sin golf gillar jag hockey (Björklöven), umgås med min fina familj och vänner samt att resa.

Min filosofi är enkel, golf ska vara enkelt. Jag vill inspirera och hjälpa spelare att nå sin fulla potential utan att krångla till det.

 

Ser verkligen fram emot att träffa er alla under säsongen 2022!

Calle Eklund

Golftränare

Jag har spelat golf hela mitt liv. Jag är praktiskt taget uppväxt på en golfbana då min pappa arbetar som golftränare på en golfklubb i Stockholm. Av honom och genom träning med Petter  har jag lärt mig golfspelet ifrån grunden. 

 

Filosofie:

En avslappnad och enkel sving idé är grunden att klara av spel och tävlingspress på banan.
Det funtionella är ofta det enkla.