Golfresor

Välkommen att boka din plats på någon av golfresorna med Ågesta Golfklubbs tränare. Resor under 2019. Abu Dhabi i november. Kommande resor är Kanarieöarna våren 2020. 21-28/3 och 28/3-4/4.

Avsluta säsongen med spel i Abu Dhabi och se europatourfinalen på plats i Dubai.

Avsluta golfsäsongen samtidigt som världsstjärnorna i varma och härliga Abu Dhabi. Vi spelar 5 rundor golf och tränar samtliga speldagar tillsammans. Vi kör lite lättsamt tävlande samtliga speldagar och korar veckans bästa puttare på en puttävling. På den spelfria dagen åker vi in till Dubai för att följa Europaeliten göra upp om race to Dubai på Jumeraih.

Al Ains golfbana är en unik skapelse. De ursprungliga 9 hålen är byggda inuti den gigantiska hästkapplöpningsbanan, medan de sista 9 hålen ligger utanför. Al Ain är mycket noga med kvaliteten på sin bana, fairways och greener håller högsta kvalitet. Bollen rullar snabbt och jämt på de svagt ondulerade greenerna. Här är man också noga med kvaliteten på ruffen. För att växtligheten skall vara god även i ruffen får golfbilarna endast köras på fairways.

Träningsområdet som hör till Al Ain är något utöver det vanliga. Här slår man bra bollar från perfekt turf på den över 300 meter långa rangen. Intill rangen finns området för pitchar och bunkerslag. I övningsbunkern får man utan problem plats med 10 personer utan att det blir trångt. Al Ain har även ett flertal olika puttinggreener.

Rotana Al Ain är ett 5-stjärnigt hotell i centrala Al Ain, ca 15 minuter från golfbanan. Här bor man riktigt bra i trevligt inredda rum. Det fina poolområdet med sin poolbar ligger centralt beläget på hotellområdet. Frukosten serveras i buffématsalen, medan middagarna serveras i någon av de tre restaurangerna på hotellet. Efter middagen brukar man samlas i "Trader Vic’s", puben som bjuder på livemusik de flesta kvällar i veckan.

Race to Dubai tävlingen är den 21 - 24november på Jumeirha Golf i Dubai och vi åker dit för att följa världens bästa golfare göra upp om segern.

Du anmäler dig här.

I PRISET INGÅR:

• Flyg Stockholm - Dubai t/r

• Flygskatt

• Transport av golfbag

• Transfer flygplats - hotell t/r

• 7 nätter i dubbelrum på Rotana Al Ain

• Halvpension (frukost & 6 middagar)

• 5 greenfees på Al Ain

• Del i golfbil

• Transfer hotell - golfbana t/r varje speldag

• Transfer till Race to Dubai

Pris per person: 17295 kr

FRIVILLIGA TILLÄGG:

Enkelrumstillägg: 4.295:-

Avbeställningsskydd: 700:-

Golfbagsförsäkring: 195:-

Våren 2020 på Kanarieöarna

Till våren 2020 värmesäkrar vi vårresan Vi åker till sköna Gran canaria och Meloneras 21/3-28/3 eller 28/3-4/4. Boende på Lopesan Baobab. Golf, sol och bad. Ett resmål jag besökt 4 ggr tidigare och kan varmt rekommendera. Under veckan kommer vi spela och träna tillsammans. Möjlighet till bad finns också i någan av hotellets 9 pooler.Du bokar på följande länk www.golfplaisir.se/agesta2020

I PRISET INGÅR:

• Flygresa Stockholm - Las Palmas t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats - hotell t/r
• 7 nätter i dubbelrum på Lopesan Baobab
• 7 frukost & 6 middagar
• 5 greenfees på Meloneras
• Träning inkl bollar
• Service av Golf Plaisirs ortspersonal

FRIVILLIGA TILLÄGG:

Enkelrumstillägg: 2.995:-

Avbeställningsskydd: 700:-

Golfbagsförsäkring: 195:-

Pris per person: 17295 kr

Du bokar på följande länk www.golfplaisir.se/agesta2020

Frågor besvaras av Petter på petter@agestagk.se

Våren 2019 på La Finca utanför Alicante

Följ med till Sydspanien 5-12 april. Vi åker till La Finca strax söder om Alicante. Vi bor direkt på banan vilket alltid är skönt. Efter golfen kan man hänga kvar i klubbhuset efter rundan eller gå och ta igen sig på hotellet. Under veckan ingår 5 rundor varav en är på en närbelägen bana som heter Vistabella. Under veckan kommer vi att träna och spela tillsammans. Vi kommer även att ha puttävling, frågesport. Vi kommer att spela tävling. Eclectic, Scramble och bästboll. Anmälan sker till Petter Jonsson på petter@agestagk.se. Hör gärna av er med frågor.

Fulltecknad!

I priset ingår:

• Direktflyg Arlanda-Alicante T&R, inkl flygskatt, resväska & golfbag
  • Gemensam busstransfer mellan flygplatsen, hotellet och Vistabella
  • 7 nätters boende i dubbelrum på hotellet (4+) inkl halvpension, dvs frukost-& middagsbuffé inklusive måltidsdryck (vin / öl / läsk)
  • 5 förbokade greenfees varav 4 på La Finca och 1 på Vistabella, inkl vagnar
  • Golfträning med Ågesta-tränarna, inkl rangebollar
  • 1 entré till Spa Water Circuit, en slags vattenmassage

Tillägg för ensamresenär: dubbelrum för eget bruk 2.600 kr. Frivilliga tillägg:

avbeställningsskydd 500 kr.

Pris per person: 15800 kr