Golflektioner

Få saker är så motiverande som att få reda på vad du behöver träna på för att nå dina mål. Vi hoppas att mötet med oss ska uppmuntra att fortsätta träna på rätt saker för att utvecklas och få roligare med din golf. Med en golflektion får du personlig coachning där all uppmärksamhet är riktad mot dig.

Så här fungerar det

Inledningsvis frågar vi om din bakgrund, eventuella skador, vad du vill ha hjälp med och målsättning. Vi har möjlighet att filma din rörelse och analysera i ett svingprogram om du vill det, för att sedan ge övningar som kan hjälpa dig att få till en förändring. Vi använder oss av Trackman som ger feedback på bollflykt och klubbans rörelse i bollträffen.

Du bestämmer själv hur många lektioner du vill ta. Våra lektioner är 45 min långa. Vi rekommenderar att du tar några stycken med nån veckas mellanrum. Då hinner du träna lite mellan passen. 

Du vet väl att du numera kan utnyttja friskvårdsbidraget du får av din arbetsgivare till golflektioner och kurser.

 

Utbud   Pris
Golflektion 45 min  1 person 975 kr
Golflektion Duo, 75 min  2 personer 795 kr/per person
Lektionspaket 5 x 45 min 1 person 4395 kr
Utprovning Cobra klubbor. Dras av vid ev köp. 1 person 975 kr

Fler lektionsvarianter hittar du på onlinebokningen här nedanför.

Du bokar lektionen här nedan online. Du kan också nå oss via telefon och epost. Glöm inte att trycka på boka knappen igen när du loggat in med golf id och lösen. Annars blir inte tiden bokad. Du ska också få en bekräftelse på epost. Får du inte det är inte tiden bokad!

Inlogg: För att boka lektion eller kurs loggar du in med "Min Golf "-login. När du har bokat kurs eller lektion så får du ett bekräftelsemail på detta, du kan även under "mina startider" på Golf.se se dina bokade lektioner eller kurser. OBS!! får ni problem med inlogg, kolla så att ni tillåter cookies på sidan, annars fungerar det inte att logga in. Funkar inte så bra med Google chrome.