Våra tränare

Petter Jonsson

PGA-PROFESSIONAL

Jag började spela golf 1986 på Mjölby GK. Jag har alltid älskat att träna mycket och det gjorde att jag efter några år kunde spela professionellt och försöka tjäna pengar på mitt spel. Tränandet och diskuterandet med kompisar gjorde att steget mot att undervisa blev naturligt då jag gav upp försöket att leva på prispengarna från tävlandet. Sedan 1996 arbetar jag heltid med att hjälpa golfare att få ut mer av sitt spelande. Jag hoppas att vi kommer att träffas under en lektion i sommar eller på golfklubben någonstans.

Filosofi:
Förutsättningarna styr svingen. Rätt svinggrunder och anpassad utrustning. Det vi gör innan slaget är det som vi har störst chans att påverka.

-Kategori M4 inom PGA Sverige
-Grundtränarutbildningen 1993
-Högre tränarutbildning 1997-1999
-TPI steg 1 och 2
-VTU fysisk träning
-Avancerat närspel steg 1 och 2
-Trackman utbildning
-Utrutningskunskap steg 1
-PGAs utbildningsveckor
-Otaliga kurser i PGAs regi

Nathalie Berglind

PGA-PROFESSIONAL

Få saker är så motiverande som att få reda på vad du behöver träna på för att nå dina mål. Nathalie hoppas att mötet med henne ska uppmuntra att fortsätta träna på rätt saker för att utvecklas och få roligare med din golf.

Med över 20 års erfarenhet från golfen hjälper Nathalie dig att ta din golf till nästa nivå. Nathalies mål är att inspirera människor att förbättra sin golf och hälsa.

Utbildningar
- PGAs tränarutbildning 2009-2012