Golfresor

Golfresor våren 2017 med Ågesta Golfklubbs tränare.

Linksgolf på Irland 29/9-3/10, FÅ PLATSER KVAR!

För dig som har lite lägre hcp(uner 15) är här en chans att få uppleva riktig linksgolf. Du kommer få uppleva spel på 3 av Irlands bästa banor. Rosses point, Enniscrone och Donegal. På resan ingår 4 golfdagar, boende på hotell i staden Sligo, flyg, transfer till hotell och mellan banor mm. Golf i dess renaste form. Golfkultur, pubar, klubbhus och banor med över 100 årig historik. Med på resan som värd är Petter Jonsson. Mer info och pris hittar du på PDFen under kortet till vänster.

Costa Navarino Grekland 4-11/11 eller 11-18/11- 2017

Följ med Petter Jonsson till Costa navarino i Grekland hösten 2017. Anläggningen som är rankad som en av dom bästa runt medelhavet gör ingen besviken. Under veckan spelar vi på anläggningens två banor, Dunes och Bay. I resan ingår spel under 5 rundor. Under speldagarna kommer vi självklart att träna tillsammans. 2 timmar varje speldag. Dessutom spelar Petter med i bollarna på banan och ger lite tips och råd om det behövs. Hoppas att du vill följa med. Det kommer att bli en riktigt bra golfupplevelse.

Du anmäler dig på denna adress www.gotogolf.se/kommande-resor eller till petter@agestagk.se.

Detta ingår:

- Flyg tur och reur Arlanda och Kalamata
- Transfer till och från flyplatsen i Grekland
- Golfbag på flyget
- 7 nätter del i dubbelrum deluxe
- 7Frukostar
- 5 middagar
- 1 dag fri tillgång Thalassotherapy pools and spa
- 3 golfrundor på Dunes course(inkl vagn)
- 2 golfrundor på Bay course(inkl golfbil)
- Träning med Petter Jonsson

Sydafrika 25 november-6 december 2017

Upplev något av det bästa golfvärlden har att erbjuda. Följ med Nathalie på en resa som har allt!

Vi varvar golf med vinprovningar i de båda vindistrikten Stellenbosch & Franschhoek tillsammans med goda middagar och underbar natur. Vi gör även utflykter till både Godahoppsudden och Kapstaden. Under resan spelar vi 5 rundor golf med coachning av Nathalie på banan.

Efter en vecka runt Kapstaden flyger vi inrikes mot Johannesburg och avslutar resan med några dagars safari där vi bor på Ivory tree gamelodge.

Detta ingår:
- Flyg Arlanda-Kapstaden med ett stopp
- Golfbag på flyget samt transfer
- Del i dubbelrum på Erinvale Estate Hotel & Spa
- Helpension på Ivory tree game lodge
Frukost alla dagar, 5 luncher och 7 middagar
- Vinprovningar
5 greenfee som spelas på Erinvale, De Zalze Golf Club och Clovelly
- Träning och coachning av Nathalie på banan

Boka din resa på 0413-17050 eller boka@winbergtravel.se.