Golfresor

Golfresor hösten 2017 och våren 2018 med Ågesta Golfklubbs tränare.

Våren 2018 på Europatour banan Morgado i Portugal

Nu är det dags att börja planera för säsongsstarten 2018. Vi åker till härliga Morgado på Portugisiska Algarvekusten. Med på resan som tränare och värd är pro Petter Jonsson. Anläggningen har 36 hål med boende på banan. I maj 2017 spelades Portoguese open här på herrarnas Europatour. En vecka med spel och träning. Varje planerad speldag innehåller 2 timmar träning samt 18 hål golf. Vi spelar tävling varje dag.  2 mannascramble, bästboll och eclectic. Hoppas du vill följa med på en kul vecka. Du hittar innehåll samt info på PDF nedan.

I resans pris ingår:

Direktflyg Arlanda-Faro T6R inkl flygskatt och transport av resväska och golfbag
Flygtider:Arlanda-Faro 07.45-11.10, Faro-Arlanda 12.10-17.30
Gemensam busstranfer mellan flygplats och hotellet T6R
7 nätters boende i dubbelrum på det fyrstjärninga hotellet inkl halvpension
Frukost+middag inkl 1 öl/1 glas vin/1 läsk+kaffe/te
5 golfrundor på Morgado och Alamos inkl fria hyrvagnar
Golfträning inkl rangebollar

Pris för resan per person 14900 kr

Anmälan till Petter Jonsson på epost petter@agestagk.se

Costa Navarino Grekland 4-11/11 eller 11-18/11- 2017

Följ med Petter Jonsson till Costa navarino i Grekland hösten 2017. Anläggningen som är rankad som en av dom bästa runt medelhavet gör ingen besviken. Under veckan spelar vi på anläggningens två banor, Dunes och Bay. I resan ingår spel under 5 rundor. Under speldagarna kommer vi självklart att träna tillsammans. 2 timmar varje speldag. Dessutom spelar Petter med i bollarna på banan och ger lite tips och råd om det behövs. Hoppas att du vill följa med. Det kommer att bli en riktigt bra golfupplevelse.

Du anmäler dig på denna adress www.gotogolf.se/kommande-resor eller till petter@agestagk.se.

Detta ingår:

- Flyg tur och reur Arlanda och Kalamata
- Transfer till och från flyplatsen i Grekland
- Golfbag på flyget
- 7 nätter del i dubbelrum deluxe
- 7Frukostar
- 5 middagar
- 1 dag fri tillgång Thalassotherapy pools and spa
- 3 golfrundor på Dunes course(inkl vagn)
- 2 golfrundor på Bay course(inkl golfbil)
- Träning med Petter Jonsson

Sydafrika 25 november-6 december 2017

Upplev något av det bästa golfvärlden har att erbjuda. Följ med Nathalie på en resa som har allt!

Vi varvar golf med vinprovningar i de båda vindistrikten Stellenbosch & Franschhoek tillsammans med goda middagar och underbar natur. Vi gör även utflykter till både Godahoppsudden och Kapstaden. Under resan spelar vi 5 rundor golf med coachning av Nathalie på banan.

Efter en vecka runt Kapstaden flyger vi inrikes mot Johannesburg och avslutar resan med några dagars safari där vi bor på Ivory tree gamelodge.

Detta ingår:
- Flyg Arlanda-Kapstaden med ett stopp
- Golfbag på flyget samt transfer
- Del i dubbelrum på Erinvale Estate Hotel & Spa
- Helpension på Ivory tree game lodge
Frukost alla dagar, 5 luncher och 7 middagar
- Vinprovningar
5 greenfee som spelas på Erinvale, De Zalze Golf Club och Clovelly
- Träning och coachning av Nathalie på banan

Boka din resa på 0413-17050 eller boka@winbergtravel.se.