Golflektioner

Få saker är så motiverande som att få reda på vad du behöver träna på för att nå dina mål. Vi hoppas att mötet med oss ska uppmuntra att fortsätta träna på rätt saker för att utvecklas och få roligare med din golf. Med en golflektion får du personlig coachning där all uppmärksamhet är riktad mot dig.

Så här fungerar det

Inledningsvis frågar vi om din bakgrund, eventuella skador, vad du vill ha hjälp med och målsättning. Vi har möjlighet att filma din rörelse och analysera i ett svingprogram om du vill det, för att sedan ge övningar som kan hjälpa dig att få till en förändring. Vi använder oss av Trackman som ger feedback på bollflykt och klubbans rörelse i bollträffen.

Du bestämmer själv hur många lektioner du vill ta. Vi rekommenderar dig/er som inte tidigare tagit en golflektion att boka in en 50 minuters lektion där vi kan börja med en genomgång och analys av dina/era förutsättningar och mål och därefter lägga upp en plan. Efter det går det att boka in uppföljningslektioner på 25 minuter.

Du bokar lektioner enklast via oss direkt.

Golflektion 50 min  1 person 695 kr
Golflektion Duo, 50 min  2 personer 375 kr/per person