Börja spela golf hos oss 2018

Nybörjarutbildningen vänder sig till dig som är helt ny inom golfen. Här börjar vägen mot det gröna kortet. Utbildningen ger dig alla baskunskaper i golf som du behöver kunna för att kunna spela på banan. Allt sker efter dina förutsättningar. Det finns inte längre några prov utan du kommer ut på golfbanan direkt efter utbildningen med hcp 54.

Vilket är första steget?
Nedan ser du de kurser du kan anmäla dig till. När du hittat en kurs som passar anmäler du dig online här nedan eller till petter@agestagk.se. Bifoga namn, telefon och epost. Innan kursstart kommer du få mer info om kursen och medlemsansökan till 9 hålsbanan mailad till dig. Vill du gå en individuell utbildning a 5 timmar går det bra att kontakta oss tränare direkt. Då betalar du priset för privatlektioner. Har du gått kurs någon annanstans eller spelat golf tidigare behöver vi se någon form av intyg på det för att hcp sätta dig. I annat fall behöver du göra ett uppspel med någon av tränarna.

Utrustning:
Under kursen får du låna klubbor och bollar. Har du egna använder du dom. Har du klubbor men är osäker om du har rätt klubbor får du gärna ta med dom och visa upp. Behöver du köpa utrustning har vi ett erbjudande till dig som går kursen. Vid ett engångsköp får du 15% på utrustning i vår shop. Gäller allt i butiken.

I utbildningen ingår:

- 8 timmar praktik och teori.
- Du får låna klubbor. Har du egna så kan du använda dessa.
- Utbildningsmaterial: Grönt kort.
- Registreringskod till webbplatsen för Grönt kort. På webbplatsen finns filmer, övningar och tester för att hjälpa  komma vidare i din utbildning.
- Träningsbollar under lektionstid.
-15% på engångsköp av golfutrustning i vår shop(klubbor,bollar,skor,kläder mm)

Max antal deltagare per kurs är 10 st, minst antal deltagare 5 st.

Pris: 2295 kr, betalas första kursdagen med kort i shopen på Ågesta GK.

Passa på att utnyttja friskvårdsavdraget som du får av din arbetsgivare. Grönt kort kurs är numera avdradsgill.

Egen träning
Under din utbildning är du välkommen att träna på Ågesta Golfklubb som har flera olika träningsområden, en drivingrange samt 9-hålsbana. Till drivingrangen köper du bollar med betalkort direkt i automaten eller polletter, rangekort i shopen. Greenfee på 9 hålsbanan betalar du i shopen.

När får jag Grönt kort?
Efter genomförd kurs erhåller du 54 hcp vilket motsvarar grönt kort. Du behöver vara medlem i en golfklubb för att kunna registrera Grönt kort/hcp 54. Se erbjudande om medlemskap nedan.

Medlemskap - erbjudande
Vi erbjuder dig som går Grönt kort kurs 2018 medlemskap i Ågestas 9-hålsbana för 500 kr år 2018 - ord. pris 995 kr. Där spelar du så mycket du vill för en spelavgift (greenfee) om 100 kr per dag. Året efter betalar du full avgift.

Vad gäller när du fått Grönt Kort?
Då börjar resan ner mot handicap 36. Du spelar med en vän/fadder som noterar din score och när den är bättre än 18 poäng (9 hål) eller 36 poäng (18 hål) sänks ditt handicap. Den du spelar med verifierar ditt resultat.

På Ågesta har du som ny golfare möjlighet att lära dig spela golf på bästa sätt från grunden. Vårt mål är att lära dig att spela bra, enkelt och snabbt, och få så roligt som möjligt med din golf.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan till petter@agestagk.se. Ange kurs nr, namn, tel och epost.
Min 5 deltagare och max 10 per kurs.

Kursdatum höst 2018!

Grönt kort kurs 1-10 platser kvar