Greenfee

18-hålsbanan är stängd för säsongen!

• Erlagd greenfee på 18-hålsbanan gäller 18-hål. För ytterligare 18-hål erläggs halv greenfee.
  • Juniorer spelar för halv avgift.
  • Seniorgäst till Seniormedlem med fritt spel har 100 kr rabatt. Gäller högst 3 gäster i samma boll.

18-hålsbanan är stängd för säsongen!

Tider Vardagar Helgdagar

Regler vid frost som förhindrar start

Under tidig vår och sen höst kan det förekomma frost på 18-hålsbanans greener. Då är allt spel förbjudet tills frosten har släppt. Banpersonalen ger klartecken till receptionspersonalen som meddelar när första start kan ske.

Starttider som inte kan nyttjas förfaller och receptionspersonalen hjälper till att i möjligaste mån boka om er på ny starttid.

MVH/Ågesta GK

Greenfee 9-hålsbanan

• Banan är öppen för Pay & Play och pegränna gäller som kösystem..
  • Alla är välkomna att spela och du behöver inte ha medlemskap, hcp eller golf-id.
  • Greenfee betalas med Swish/kontant i greenfeelådan utanför entrén.
  • Erlagd greenfee gäller hela dagen.
Senior 150
Gäst till Seniormedlem med fritt spel 100
Senior Greenfeemedlem 100
Junior 0-21 år 75

Under nov.- mars på tisdagar fm arbetar vi med förbättring av våra banor så det kan förekomma störningar som påverkar golfen på 9-hålsbanan denna tid.

Varmt välkomna!