Bokningsregler

Bokning kan göras via MinGolf, personligen i receptionen eller via telefon 08-447 33 30.

18-hålsbanan

Startförbud

Vi har stående startförbud varje vecka enligt:

• Måndagar startförbud på hål 1 till 09:00 och startförbud på hål 10 hela dagen.
  • Tisdagar-fredagar startförbud till 07:00 på hål 1 och bollränna på hål 10 till 06:50.
  • Helgdagar inget startförbud men endast start från hål 1. Bollränna till 05:50 och tidsbokning från 06:00. (Receptionen öppnar 07:00)

Tidsbokningsregler

• Tidsbokning gäller helgfria vardagar 07:00-21:00 och helgdagar 06:00-21:00.
  • Man kan ha 2 tider inbokade i systemet samtidigt men endast en tid per dag.
  • Tiden 50 varje timme kan endast bokas på plats i receptionen och du tilldelas då närmast lediga bokningsbara speltid. Vid bokning ska Golf-ID på samtliga spelare uppges.
  • Anmälan sker i receptionen senast 15 minuter före bokad tid. I annat fall har receptionen rätt att låta annat parti utnyttja tiden.
  • Greenfeegäst betalar greenfee i receptionen. Om denna är stängd betalar man via swish eller kontant.
  • Receptionen alltid rätt att fylla ut till 4-bollar.

Avbokningsregler

• Avbokning skall ske senast 2 timmar före bokad starttid. Vid för sen avbokning tas en avbokningsavgift ut på 100 kr/spelare.
  • Vid "No Show" utan återbud debiteras medlemmar 200 kr/spelare och greenfeegäster gällande greenfee/spelare.
  • Avbokningsreglerna gäller båda för medlemmar och gäster.

HCP-krav 18-hålsbanan

• Endast person med aktivt medlemskap i en golfklubb äger rätt att spela. Handicapgräns på helger är 36,0 och på vardagar 54. Högsta hcp totalt i bollen är 144.

9-hålsbanan Pay & Play

• Bollränna/pegränna gäller som kösystem.
  • Banan är öppen för Pay & Play utan krav på hcp eller medlemskap.

Trevlig runda!