Bokningsregler

Bokning kan göras via MinGolf, personligen i receptionen eller via telefon 08-447 33 30.

18-hålsbanan

• Tidsbokning gäller alla dagar 07:00-21:00.
  • Man kan ha 2 tider inbokade i systemet samtidigt men endast en tid per dag.
  • Tiden 50 varje timme kan endast bokas på plats i receptionen och du tilldelas då närmast lediga bokningsbara speltid.Vid bokning ska Golf-ID på samtliga spelare uppges.
  • Anmälan i receptionen skall ske senast 15 minuter före bokad tid. I annat fall har receptionen rätt att låta annat parti utnyttja tiden.
  • Greenfeegäst betalar greenfee i receptionen. Om denna är stängd betalar man via swish eller kontant.
  • Under tider med hög belastning har receptionen alltid rätt att fylla ut till 4-bollar.
  • Avbokning ska ske senast 4 timmar före bokad starttid. Byte av spelare kan ske fram till 20 minuter före bokad starttid,

HCP-krav 18-hålsbanan

• Endast person med aktivt medlemskap i en golfklubb äger rätt att spela. Handicapgräns på helger är 36,0 och på vardagar 54. Högsta hcp totalt i bollen är 144.

9-hålsbanan Pay & Play

• Bollränna/pegränna gäller som kösystem.
  • Banan är öppen för Pay & Play utan krav på hcp eller medlemskap.

Trevlig runda!