Bokning/Avbokning

Bokning kan göras via MinGolf, personligen i receptionen eller via telefon 08-447 33 30.

18-hålsbanan

Startförbud

Vi har stående startförbud varje vecka enligt:

• Måndagar startförbud på hål 1 till 09:00 och startförbud på hål 10 hela dagen.
  • Tisdagar-fredagar startförbud till 07:00 på hål 1 och bollränna på hål 10 till 06:50.
  • Helgdagar inget startförbud men endast start från hål 1. Bollränna till 05:50 och tidsbokning från 06:00.

Tidsbokningsregler

• Tidsbokning gäller helgfria vardagar 07:00-21:00 och helgdagar 06:00-21:00.
  • Man kan ha 3 tider inbokade i systemet samtidigt. Två vardagstider och en helgtid.
  • På vardagar kan tiden :51 varje timme endast bokas på plats i receptionen och du tilldelas då närmast lediga bokningsbara speltid. Vid bokning ska Golf-ID på samtliga spelare uppges.
  • På helgdagar kan tiden :25 och :51 varje timme endast bokas på plats i receptionen och du tilldelas då närmast lediga bokningsbara speltid. Vid bokning ska Golf-ID på samtliga spelare uppges.
  • Anmälan sker i receptionen senast 15 minuter före bokad tid. I annat fall har receptionen rätt att låta annat parti utnyttja tiden.
  • Greenfeegäst betalar greenfee i receptionen. Om denna är stängd betalar man via swish eller kontant.
  • Receptionen alltid rätt att fylla ut till 4-bollar.

Avbokningsregler

• Avbokning skall ske senast 2 timmar före bokad starttid.
  • Vid "No Show" utan återbud debiteras medlem halv greenfee och greenfeegäst ordinarie greenfee.
  • Byte av spelare får ske fram till 15 minuter före start.

HCP-krav 18-hålsbanan

• Endast person med aktivt medlemskap i en golfklubb äger rätt att spela. Handicapgräns är 54. Högsta hcp totalt i bollen är 144.

Medlemsgruppbokning

• Medlemsgrupp kan på helgfria vardagar boka en extra starttid i systemet för 100 kr/person och högst en gång/månad. Kontakta kansliet per mail för att boka in. Klubbchef/VD avgör.

9-hålsbanan Pay & Play

Tidsbokningsregler

• 9-hålsbanan är öppen för Pay & Playspel utan krav på medlemskap eller hcp.
  • Tidsbokning gäller måndagar 09:00-19:00, Tisdag-fredag 07:00-19:00 och helgdagar 07:00-17:00. Övriga tider gäller pegränna.
  • Man kan ha 2 tider inbokade i systemet samtidigt.

Avbokningsregler

• Avbokning skall ske senast 2 timmar före bokad starttid.
  • Byte av spelare får ske fram till 15 minuter före start.

Trevlig runda!