Ågesta Matchplay

Välkommen till sidan för Ågesta Matchplay, Sveriges roligaste matchtävling!

Nu är vi äntligen igång med anmälningarna för 2021.

I år kommer vi köra 2 olika stegar. En stege med hcp (upp till 36) och en utan hcp.

Den med hcp kommer vi kalla B-stege. Den utan hcp kommer vi kalla KM-stege

Du väljer själv vilken stege du vill vara med i, och du kan givetvis vara med i båda om du vill men då behöver man anmäla sig 2 gånger då de ligger på olika tävlingar. Var uppmärksam vilken klass du anmäler dig till.

Det kostar 250kr (500:- om man vill spela i båda) att delta, 100 kr går tillbaka till priser och 150 kr går till ett öronmärkt projekt för Ågesta GK. Betalning sker vid anmälan.

Det är 128 platser i B-stegen och 64 platser i KM-stegen därefter kan man anmäla sig som reserv. 

Tänk på att de slutdatum som vi satt upp är den sista dagen ni kan spela en match i just den omgången. Ni kan alltid starta er nästa match så fort ni blivit lottade i nästa omgång . Desto snabbare ni bokar och spelar era matcher desto enklare kommer matchstegen att flyta på och vi minimerar risken att det blir en WO-match. Tänk även på att många kommer vara på semester så även om du tycker att du har gott om tid kanske inte din motspelare har det, ett viktigt pussel som båda parter måste ansvara för att det fungerar.

Tänk också på att läsa reglerna gällande matchstegen, det underlättar för alla. Finns i en pdf´s längre ner på sidan, då det är olika regler beroende på stege så är det viktigt att ni läser för rätt stege .

Förslag på kontaktvägar är facebook med tillhörande messenger eller mail som finns att hitta i matrikeln på Ågesta GK´s medlemssida.

 

Spelschema 2021 KM-stegen

Omgång 1 - 21 Juni

Omgång 2 - 26 Juli

Omgång 3 - 16 Augusti

Omgång 4 - 30 Augusti

Semifinal - 13 September

Final – 27 September 

Spelschema 2021 B-stegen

Omgång 1 - 21 Juni

Omgång 2 - 26 Juli

Omgång 3 - 16 Augusti

Omgång 4 - 30 Augusti

Omgång 5 - 13 September

Semifinal - 27 September

Final – 4 Oktober 

MVH/Ågesta GK