Ågesta Matchplay

Årets matchplay kommer inte att genomföras i regi av Ågesta GK då vi som klubb kommer ta vårt ansvar gällande de direktiv som SGF tagit när det kommer till tävlingsspel.

Årets matchplay har tagits över av tävlingsledarna som kommer att driva detta helt privat. Vi får därför hänvisa er till deras hemsida www.agestamp.se.

Om ni inte vill spela årets matchplay ber vi er att meddela detta senast 24/4 så vi kan administrera en eventuell återbetalning av anmälningsavgiften (eller om man efterskänker summan till klubben).

Mvh/Thony Belzing

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till sidan för Ågesta Matchplay, Sveriges största matchtävling.

Nu är vi äntligen igång med anmälningarna för 2020.

Det kostar 300 kr att delta, 100 kr går tillbaka till priser och 200 kr går till ett öronmärkt projekt för Ågesta GK. 

Tänk på att de slutdatum som vi satt upp är den sista dagen ni kan spela en match i just den omgången. Ni kan alltid starta er nästa match så fort ni blivit lottade i nästa omgång . Desto snabbare ni bokar och spelar era matcher desto enklare kommer matchstegen att flyta på och vi minimerar risken att det blir en WO-match. Tänk även på att många kommer vara på semester så även om du tycker att du har gott om tid kanske inte din motspelare har det, ett viktigt pussel som båda parter måste ansvara för att det fungerar. 

Tänk också på att läsa reglerna gällande matchstegen, det underlättar för alla. Finns i en pdf längre ner på sidan.

Förslag på kontaktvägar är facebook med tillhörande messenger eller mail som finns att hitta i matrikeln på Ågesta GK´s medlemssida.

Spelschema 2020 (preliminärt, beronde på när banan öppnar)

Omgång 1 - 31 Maj

Omgång 2 - 21 Juni

Omgång 3 - 26 Juli

Omgång 4 - 16 Augusti

Omgång 5 - 30 Augusti

Omgång 6 - 13 September

Semifinal - 27 September

Final - 4 Oktober

 

MVH/Ågesta GK