Ågesta Matchplay

Välkommen till sidan för Ågesta Matchplay, Sveriges största matchtävling.

Nu är vi äntligen igång, banan har öppnat så nu är det bara att boka in era matcher. Lottningarna till era matcher hittar ni längre ner på sidan i en pdf. Lottningen uppdateras dagligen (om det har spelats matcher).  

Tänk på att de slutdatum som vi satt upp är den sista dagen ni kan spela en match i just den omgången. Ni kan alltid starta er nästa match så fort ni blivit lottade i nästa omgång . Desto snabbare ni bokar och spelar era matcher desto enklare kommer matchstegen att flyta på och vi minimerar risken att det blir en WO-match. Tänk även på att många kommer vara på semester så även om du tycker att du har gott om tid kanske inte din motspelare har det, ett viktigt pussel som båda parter måste ansvara för att det fungerar. 

Tänk också på att läsa reglerna gällande matchstegen, det underlättar för alla. Finns i en pdf längre ner på sidan.

Förslag på kontaktvägar är facebook med tillhörande messenger eller mail som finns att hitta i matrikeln på Ågesta GK´s medlemssida.

Spelschema

Omgång 1 - 2 Juni

Omgång 2 - 23 Juni

Omgång 3 - 28 Juli

Omgång 4 - 18 Augusti

Omgång 5 - 1 September

Omgång 6 - 15 September

Semifinal - 29 September

Final - 8 Oktober

Rapportering av matchresultat

Du som vinner matchen skall rapportera in resultatet och det gör du i formuläret nedan. Vi uppdaterar matchresultaten löpande så att du kan se och glädjas när dina kompisar vinner.

Lycka till med spelet!

MVH/Ågesta GK