Tävlingskommittén

Tävlingskommittén ansvarar för samordning och genomförande av klubbens tävlingsverksamhet.

Vi ser fram mot att träffa er medlemmar och gäster under året.

Vi ser också fram mot att spela bra och roliga tävlingar i år.

Nu är vi 5 st. i kommittén men vill gärna utöka den med någon tjej, känner du att detta kan vara roligt eller någon annan som vill vara med så hör gärna av er till oss. Du behöver inga förkunskaper utan bara tycka om golf och Ågesta GK.

I år kommer man behöva betala direkt vid anmälan, man kan även anmäla sig i receptionen och betala direkt (greenfeechek kan användas som betalning av tävlingsgreenfee endast i receptionen) allt för att underlätta receptionen och att personer inte hoppar av i sista stund. Man får återbetalning så länge anmälan är öppen och efter det krävs läkarintygt om man inte kan komma till spel.

NAMN ANSVARAR FÖR KONTAKT
 Christer Svanberg Ordförande christer@agestagk.se 0709-640690
 Marco Fogliata     070-7557663
 Thomas Kempe
 Niclas Friberg
 Lars Lundberg

Här nedan finns länk till tävlingsregler samt våra tävlingar.