Välkommen till Paragolf på Ågesta GK

Paragolfen i Ågesta GK vänder sig till ALLA som har någon form av funktionsnedsättning. Det spelar ingen roll om du är senior eller junior. Etablerad spelare eller bara vill prova på spelar heller ingen roll. Vi hoppas därför att få träffa just dig på någon av våra aktiviteter.

Golf borde vara en mycket attraktiv sport för spelare med funktionsnedsättning då man i golf spelar mot sig själv och sin egen förmåga genom golfens handicap system. Spelare kan då finna glädje i att utvecklas genom att sänka sitt golfhandicap samt kan tävla/spela med andra på relativt sin egen förmåga.

SYFTE:
Att alla människor trots olika funktionsnedsättningar ska kunna spela golf efter sina egna förutsättningar och ambitioner.

MÅL:

  • Fortsätta med träningsgruppen.
  • Försöka få in fler spelare.
  • Att någon eller några ska spela tävlingar.
  • Ha minst 10 st i träningsgrupp och minst 1 st som tävlar samt 4 ledare.

Då den sociala delen är minst lika viktig som det sportsliga så kommer vi troligvis att gå upp till 2 tillfällen per vecka samt längre säsong.

För att få tag i fler deltagare så kommer Ågesta att sprida info att de har paragolf genom sina nyhetsbrev och hemsida samt ha kontakt med kommunen.

Träningen kommer att bedrivas i grupp. Det kommer att vara totalt 10 stycken träningar under säsongen, med start den. (Man får självklart komma och prova på vid första tillfället utan kostnad.)

Vi kommer träna på tisdagar 19,00-20,00.

Vi tackar alla som vart med under 2021 och här nedan kan man anmäla sig om man vill vara med på vinterträning i Ullna indoor.

https://sgdf.se/paragolf/tavling-traning/traning-para/

 

Kontakta gärna oss i Ågesta GK Paragolfkommitté.

Mats Carlsson 0708-567 760, mats@carlsson.se
Christer Svanberg 0709-640690, christer@agestagk.se