Vi har nu fullt med Senior Standard, Senior Vardag och Senior 22-29 medlemmar.

Vi har nu fullt med Senior Standard, Senior Vardag och Senior 22-29 medlemmar

På höstmötet 2019 togs beslut om högst 1100 spelrätter. Detta för att bibehålla tillgänglighet till starttider och även möjlighet till greenfeespel och intäkter från det.

Nu är vi där och klubben kommer inte att sälja fler spelrätter. Medlemsformerna som kräver spelrätt är Senior Standard och Senior Vardag. I katgorin Senior Standard 22-29 år passerade vi precis 200 st och därför stänger vi även den möjligheten tillsvidare.

Från nu behöver man alltså köpa en spelrätt av en medlem som vill sälja sin för att kunna gå med som Standard eller Vardagsmedlem.

Detta är ett styrkebesked för klubben och visar att vi återigen är en attraktiv golfklubb som många vill vara med i.

Våra medlemsformer för 9-hålsbanan, greenfeemedlem eller för våra juniorkategorier är fortsatt öppna för inträde.

MVH/Ågesta GK