Vårmötet flyttas till måndag den 25 maj 19:00!

På grund av den rådande situationen kommer Vårmöte att flyttas fram till måndag 25 maj 19:00.

Ny kallelse bifogas nedan och Årsredovisningarna samt Valberedningens förslag finns redan nu att läsa på hemsidan under medlemssidorna/Vårmöte 2020. Man loggar in med sitt Golf-Id och lösenord till MinGolf.

Under 2019 gjorde Klubben och Bolaget tillsammans en vinst på 812 000 kr samt att vi avslutade året med ca 2 miljoner i förbättrad likviditet jämfört med 31 december 2018. Till följd av detta har vi nu sänkt vår checkkredit från 5,5 miljoner till 3,0 miljoner. Förutom checkkrediten har vi också 2 äldre lån på totalt 3 miljoner.

Ekonomin har alltså fått en skjuts i rätt riktning under 2019 och ambitionen är att fortsätta på den inslagna vägen under 2020.

Trivselmässigt upplever vi också ett lyft under 2019 där vi alla har hjälps åt att skapa en skön atmosfär på klubben. Ågesta Krog, med nyrenoverad restaurang, har förstås betytt mycket för denna utveckling.

Nu håller vi tummarna för att vi kan köra igång säsongen som vanligt och även genomföra Vårmötet den 25 maj.

MVH/Ågesta GK