Var med i Ågesta Private Sponsor Club 2019 och bidra till ett nytt Golfbilsgarage!

Ågesta Private Sponsor Club startade 2018.

Syftet var att ge Ågesta GK lite ”Guldkant”, att göra saker som var bra för klubben, men som framför allt, ger oss, som spelar här, en bättre golfupplevelse. Tanken är att de av oss medlemmar, som har möjlighet, skall sponsra projekt som ger klubben det där lite extra som inte ryms inom den vanliga budgeten.

2018 sponsrade ÅPSC ett viltstängsel runt golfbanan. Många av oss kommer säkert ihåg hur banan såg ut 2017 då vildsvinen hade härjat runt. Vi fick in nästan 80 000 kr och kunde med frivilliga krafter bygga ett elstängsel runt hela banan. Vilken skillnad det blev…

Det finns mycket att göra och vi kan inte göra allt på en gång men om vi tar en sak i taget så går vi åt rätt håll.

2019 vill vi ta hand om våra golfbilar. Bilarna står utspridda på olika platser och måste köras fram varje morgon och tillbaka varje kväll vilket kostar personaltimmar. Vi har ingenstans att tvätta och underhålla bilarna på. Det är inte bra att hyra en blöt, kall och smutsig bil och det ser inte trevligt ut med bilarna utspridda på gräsmattorna vid klubbhuset.

Nu vill vi bygga en golfbilsgarage. Det skall byggas vid sidan av klubbhuset mot ridhuset, där det idag står en carport för några bilar. Vi vill bygga ett garage som rymmer alla våra bilar, där vi har möjlighet att tvätta och göra underhåll och som kan låsas på kvällen så vi får ha bilarna ifred.

Vill du vara med så kom in på kansliet och tala om att du vill hjälpa till eller sätt in 1000:- direkt på klubbens swishnummer 123 086 76 89, ange ÅPSC och ditt namn.

Som tack får du en plakett att sätta på bagen, ditt namn på skylten i receptionen/restaurangen men framför allt ett varmt tack från alla oss som älskar att spela golf på Ågesta.

Stort tack för att ni ställer upp och bidrar till klubbens utveckling!

Bästa hälsningar/Styrelsen