Svensk Golf för endast 239:- under 2020!

Svensk Golf övergår inför säsongen 2020 till att vara en prenumererad tidskrift. Ågesta GK har inlett ett samarbete med Svensk Golf som ger Ågesta GK:s medlemmar ett specialpris på 239 kr för 6 nummer under 2020, och där även klubben får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk: https://www.dintidning.se/SG4156 (Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr)

Nytt från Svensk Golf
Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare.

Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.