Öppning av 18-hålsbanan är bestämd till lördag 7 maj 10:00 i samband med Grand Opening!

Öppning av 18-hålsbanan är bestämd till lördag 7 maj 10:00 i samband med Grand Opening! 

Möjligheten att boka starttider blir från onsdag 4 maj 10:00.

På grund av den hårda vintern som gett oss en del skador både på greener och fairways kommer vi bli tvungna att starta säsongen med ett antal provisoriska greener och lägesförbättring på fairway.

Golfbilar kommer vara tillåtet för de som verkligen behöver under Grand Opening men sedan är det bilförbud tills Banchef Luke bedömmer att banan tål slitaget av golfbilar.

I samband med öppning av 18-hålsbanan kommer vi även öppna vår nya övningsgreen vid drivingrangen.

Var noga med att laga efter er på tee, torvor på fairway och nedslagsmärken på green nu när gräset är extra känsligt. Tänk också på säkerhet, vett och etikett när ni spelar så blir det en trivsam upplevelse för alla.

Vårt teerenoveringsprojekt är i full gång och det kan påverka spelet på ett par ställen så vi ber om överseende med det och ser fram emot att succesivt under säsongen kunna öppna nya och renoverade teeboxar.

I receptionen är det Ulla och Eva som tar hand om er precis som vanligt. Vi håller öppet redan nu 09:00-15:00 och kommer från lördag 7 maj att övergå till ordinarie öppettider måndag 9-19, tisdag-fredag 7-19 och lördag-söndag 7-17. 

Varmt välkomna till en ny säsong på 18-hålsbanan!

Max Anglert
Klubbchef/Ågesta GK

Kommentarer