Öppet hus lördagen den 22 september

Välkomna Ågesta GK 60 år

Det firar vi med öppet hus lördagen den 22 september kl 9-15.

-Golftävling -Närmast håltävling -Beat MR 60 -Greenkeepers revenge -Puttävling - Chipkorgstävling -Fiskdamm -Tipspromenad -Handigolf -Cornhole -Prova på golf Och mycket mer..

Här hittar du några av alla evenemang

18håls banan Jubileums Scramble - Ågesta 60år

Redan på morgonen tjuvstartar vi firandet med första start i en 16håls avslappnad och annorlunda golftävling, det blir en 2mannascramble och flaggtävling i ett med massor av festliga utmaningar. Mer information och anmälan görs på ”min golf”, alla är välkomna! http://www.agestagk.se/se/vara-banor/tavlingar

Hål 9- Närmast hål, HIO och ”Beat MR 60” tävling.

Välkomna till vår närmast håltävling, HIO och ”Beat MR 60”, utslag från gamla tee ovanför kiosken till 9ans green. Utmana Markus ”Mackan” Lindberg som nyss gjorde en helt otrolig 60slags runda och dessutom innehar Ågestas banrekord. Kommer du närmare hål än Mackan vinner du inte bara äran, du belönas också med ett 3pack bollar. Närmast hål under dagen vinner en helt ny driver, gör du en HIO får du ett helt nytt järnsätt. Pris per boll 40kr.

Hål 10-Greenkeeper revenge

Gör en dubbelbogey eller bättre på hål 10 och vinn ett 3pack bollar. Du kommer dock möta ett hårt motstånd av våra banarbetare som kommer göra allt för du inte ska lyckas… Här träffar du också vår head greenkeeper Luke, som gärna svarar på frågor och skrattar gott till alla som antar utmaningen.

Restaurangen och runt klubbhuset

Puttgreenen

Utmaningen, sätt 6 puttar i rad och du vinner fina priser. Kostnad 20kr bollen.

Chipkorgstävling

Denna nya och roliga utmaning hittar du i tältet på restaurangens uteservering.

Corn hole

Kom och testa detta beroendeframkallande spel, pricka hålet och vinn fina priser.

Tipspromenad

Trött av alla aktiviteter? Ta en avslappnande promenad runt vår fina klubb och svara på frågor.

Ågestas Styrelse

Har du frågor om vår härliga klubb eller banan? Kom till Ågestas restaurang och träffa vår styrelse som gärna svarar på frågor.

Sponsorhörnan

Kom och träffa vår sponsoransvariga här på klubben och lyssna på vad klubben kan göra för ditt företag.

Vår klubb, vårt ansvar -Frivilla krafter på Ågesta

Träffa våra samordnare för frivilliga krafter på Ågesta, vill du vara med? Välkommen in och lyssna vad alla kan hjälpa till med och ta del av den härliga gemenskapen.

Driving rangen

Prova på golf

Vill du testa på golf? Gratis för alla nybörjare och prova golf på rangen, klubbor finns att låna.

Måltävling

Här träffar du våra trevliga juniorer, anta deras utmaning och träffa deras olika mål.

Handigolf uppvisning

Kom och träffa våra ansvariga för handigolf, testa själv eller bara se hur proffsen gör.

Fiskdamm

Fiskdamm för barn upp till ca 12 år