Lag-SM för Herrar avgjordes i helgen på Nacka GK!

I förra veckan 19-20 juli avgjordes Lag-SM på Nacka Golfklubb.

De som representerade klubbens färger var Marcus jonsson, Anton Gonzalez, Erik Strömfelt, Petter Jonsson, Carl Bertil Eklund, Markus Lindberg och coach Robert Strömfelt.

Under första dagens foursome startade vi med 72-75 och var bra med i spelet på en 2:a plats. Eftermiddagens spel var stabilt och vi landade med 208 slag och tredje plats inför lördagens spel.

Finaldagen inleddes med två stycken foursome 74 + 77 slag, och sedan avslutas det med fyra stycken singlar 71+73+77+78 slag.

Tyvärr räckte vi inte hela vägen i år utan slutade på 5:e plats på SM klubblag div 2.

Det finns potential i laget så nästa år laddar vi om för vinst.

Stort tack till alla spelare och caddies och till coach Robban Strömfelt för bra ledning. Tack även till er medlemmar som letat sig ut för att heja på oss. Vi ses snart på Ågesta GK.

MVH/Petter
Headpro