Juniorträning i höst

Vi erbjuder plats i vår juniorverksamhet för de barn som vill fortsätta att träna golf hos oss efter sommargolfskolan (eller om du som helt ny vill vara med och träna).

Träning i våra Mini Team för barn 6-10 år

Golfträning sker en gång i veckan under 1,5 timme samt spelpass varannan söndag. I varje grupp behöver vi minst två föräldrar som ställer upp som föräldratränare för att kunna starta upp nya grupper.

Vi tränar 6 tillfällen från vecka 33-38. Dag och tid bestäms av föräldratränarna. Träningsavgiften är 500 kr och då ingår boken Golfäventyret. Vi använder Golfäventyret som är barnens resa i golfen - vägen från att vara ny till att ta grönt kort/hcp 54. Barnen lär sig tillsammans i en träningsgrupp och utvecklas stegvis med hjälp av anpassade banor och utmaningar. Alla i träning får en bok med inloggning till webbversionen.

Informationsmöte och anmälan sker på plats onsdag 9/8 kl 18:00 i restaurangen på klubben för alla som vill vara med. Ingen föranmälan krävs. Vi gör gruppindelning på plats och fördelar föräldratränare i grupperna. Har ni inte möjlighet att vara med där går det bra att maila barnets namn, personnummer, adress och förälders e-post och mobilnummer till nathalie@agestagk.se.

Utbildning sker sedan för alla nya föräldrar som ställer upp som föräldratränare söndag 13/8 kl 13:00-15:00 på klubben tillsammans med mig.

Mer info om vår Mini Team verksamhet finns här: http://www.agestagk.se/se/junior/mini-team-6-9-ar

Vi utgår från övningar och materialet i utbildningsboken Golfäventyret som leder mot hcp/Grönt kort.
Läs mer här www.golf.se/golfaventyret

Nathalie Berglind