Jesper Eriksson från C. Eriksson Bygg segrade i Sponsorgolfen!

Torsdag 26 september avgjordes den årliga Sponsorgolfen!

Våra egna sponsorer och deras gäster var på plats och fick njuta av fint väder och en bana i toppskick. Spelformen var poängbogey och förutom det fanns det chans att på alla korthål visa sin precision och vinna pris.

Många hade toppat formen och vinnaren med hela 43 poäng blev Jesper Eriksson från C. Eriksson Bygg. På andra plats med starka 37 poäng kom rutinerade Stefan "Kula" Carlsson från Stefan Carlsson Målare och på bronsplats hittar vi Joacim Lilja Eriksson från House of Design med 36 poäng.

Bästa precision på korthålen hade Peter Lissäng från TA Nordströms Måleri, Max Anglert från Ågesta GK, Tomas Ericsson från Nolimo Entreprenad och Janne Öhman från Oh-Man.

Efter rundan bjöd Ågesta Krog på utsökt middag varpå dagens avslutades med prisutdelning och eftersnack.

Stort tack till alla våra sponsorer för att ni stöttar och ser till att vi får möjlighet att utveckla Ågesta Golfklubb till en ännu bättre anläggning.

MVH/Max
Klubbchef/VD