Höstmötet avlöpte under trivsamma former!

Igår tisdag 17 december höll Ågesta Golfklubb sitt årliga höstmöte under ledning av Ordförande Peter Meltzer.

Höstmötet innehöll beslut om verksamhetsplan, budget samt avgifter för det kommande året.

Ca 80 personer var på plats och fick höra Styrelsen berätta lite om året som gått och om planerna inför 2020. Prognosen för året ligger på ca 500 000 kr plus och i budgeten för 2020 räknar vi med ett liknande resultat.

Vår likviditet, som varit ansträngd under 2018 och 2019, visar bättring och vi kommer under vintern att minska vår skuld till banken med 1 miljon kronor.

I investeringsbudgeten för 2020 finns byggnation av golfbilsgaraget, nya styrboxar till 9-hålsbanans bevattning och nytt ventilationsaggregat i klubbhuset.

Totalt sett har vi haft en lyckad säsong både spelmässigt och ekonomiskt. Ambitionen till 2020 är förstås att fortsätta på den linjen med hög kvalitet och god kontroll på ekonomin.

MVH/Max
Klubbchef/Ågesta GK