Hög stämning när Ågestas damer hade träff

Hög stämning när Ågestas damer hade träff

80 damer kom till Tee off kvällen torsdagen den 5/5 som arrangerades av damkommittén. Tanken var att träffa gamla och nya spelkompisar och känna att nu börjar golfsäsongen på riktigt.

Under kvällen tog många tillfället i akt att shoppa kläder från Daily Sports nya kollektion till rabatterat pris, äta en räksmörgås från restaurangen och lyssna till information från klubben.

Damkommittén och AW-gruppen presenterade sig och berättade om vilka aktiviteter som är på gång under året. Ordförande Peter Meltzer gav en bra översikt över klubbens ekonomi, värdegrundsarbete och vilka projekt som gjorts och planerats under de kommande åren. Vår nya tränare Ida-Maria var på plats och presenterade sig och passade på att få in tips på vilken träning vi önskar för att kunna planera in träning som passar oss.

Några nedslag från kvällen: AW-golfen drar igång nästa torsdag – anmäl dig via min golf. Pink Ladies firar tio år så det blir lite extra aktiviteter. Anmälan är inte öppen än men kommer spelas den 13 augusti. Ju fler damer som tävlar desto roligare. Tips är att vara med på Klubbmästerskapet och puttävlingen i år. 

All information kommer löpande finnas på vår webbplats och i nyhetsbreven som skickas ut. Följ också gärna Ågesta GK och AW-golfen på facebook, så du inte missar något.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Pink Lady 2022-08-30
KM 2022 2022-08-29
Minnesgolfen 2022 2022-08-23
Anna Lundin 2022-08-22
REA i shopen 2022-08-16