God Jul & Gott Nytt År önska Ågesta GK!

Hej medlemmar, 

Nu står julen för dörren och vi kan se tillbaka på en bra säsong för klubben. Vår ekonomi har stärkts ytterligare och flertalet byggprojekt har kommit i mål och höjt kvalitén på anläggningen.

Nu ser vi fram emot det spännande arbetet tillsammans med banarkitekt Pierre Fulke som skall ta fram en långsiktig utvecklingsplan för våra banor och övningsområden. Uppdraget är bl a att korta gångsträckor mellan hålen och bygga bort korsande passager framför annat håls utslag. Även att förbättra säkerheten på ett par ställen. Vi har också uttryckt en önskan om att införliva gamla hål 10 och 11 i ny sträckning om det är möjligt. 

Förutom sträckning/routing kommer Pierre Fulke även titta över design av tee, klipplinjer, bunkrar och greenområden. Ambitionen är att ha ett övergripande förslag till vårmötet att rösta om.

Med vintersäsong öppnar sig möjligheten till Trackmanspel i restaurangen och även egen svingträning i vår slaghall. Vintermånaderna kan också vara en möjlighet att i vårt eget gym bygga upp kroppen för att undvika skador och för att slå längre och rakare inför 2023.

Passa på att med Tränare Petters, Ida-Marias eller Calles hjälp, i vår nya svingstudio, fila på svingen i god tid inför nästa säsong. Kom även ihåg att besöka vår trevliga restaurang som håller öppet hela vintern.

Den 23 december tar jag och Christer julledigt och är tillbaka på kansliet måndag 2 januari. Det går alltid att maila oss på info@agestagk.se men räkna inte med att får svar förrän efter helgerna.

Stort och varmt tack till er för denna säsong på klubben!   

God Jul & Gott Nytt År!

Mvh/Max
Klubbchef

Kommentarer