Glöm inte bort att besöka vår fina restaurang!

Trots coronapandemin som varat nu i en och en halv säsong så har Ågesta Krog/Jesper & Jessica med personal kämpat vidare och gjort allt de kan för restaurangen överlevnad.

Vi medlemmar behöver också ställa upp och besöka restaurangen/kiosken när vi är på klubben. Jag vet att många av er redan gör detta men vi kan bli fler. Dessutom serverar de utsökt mat & dryck, ordnar grillkvällar etc.

Tillagt i tävlingsprogrammet är Krögarens Happy Friday i gång per månad där vi kör slaggolf individuellt med start efter lunch och sedan middag. Anmälningsavgiften är 250 kr och för det får du spela och sedan äta en härlig middag hos oss i restaurangen. Gästgreenfee är 400 kr.

Datum är 23 juli, 20 augusti och 24 september. Anmälan som vanligt via MinGolf.

Hoppas att ni tar er tid att vara med på Krögarens Happy Friday och även besöker restaurangen/kiosken när ni är på klubben.

Nu på fredag 16/7 från 17:00 är det grillkväll, hoppas att vi syns då!

MVH/Ågesta GK