Feststämning under krögargolfen!

Lördagens krögargolf spelades i härlig sommarvärme med hela 120 deltagare. Spelformen var 4-mannascramble där "par is your friend" dvs att laget får högst par på varje hål. På 4:an hade Banchef Luke fått fria händer vilket resulterade i diverse hinder som man normalt inte stöter på. Det stoppade inte Sandra Jaarnek som med backspinn satte andraslagen från fairway för eagle.

Lagtävlingen blev mycket jämn och välspelad med 3 lag som alla landade på 57 slag netto. Tävlingsledningen hade i förväg bestämt att högst hcp kommer först vid lika resultat vilket gynnade lag Jonas Eldh, Alfred Henriksson, Anders Löfberg, Max Brogren som tog den åtråvärda förstaplatsen. På andra plats hittar vi rutinerade lag Robert Guttenkunst, Sandra Jaarnek Guttenkunst, Ratana Svensson Khosala, Thomas Lindqvist och på bronsplats kom lag Jonas Asp, Max Forsberg, Victor Wahlqvist, Rasmus Vellonen.

Under kvällen bjöd Ågesta Krog på 3-rättersmiddag, musikquiz och livemusik med Dr Dixon som såg till att hålla stämningen på topp under resten av kvällen.

Stort grattis till våra pristagare och extra stort tack till Ågesta Krog som såg till att vi fick en härlig dag och kväll på klubben.

MVH/Ågesta GK