Banarkitekt Pierre Fulke gästade Vårmötet!

I måndags 8 maj hölls Vårmöte i Ågesta Golfklubb!

Hela 105 deltagare var på plats för att i första hand höra på banarkitekt Pierre Fulkes tankar om vår anläggning och hur han ser på sträckning, övningsområden, gamla hål 10 och 11 och designen på banan generellt.

Arbetet med att ta fram en ny Masterplan för banor och övningsområden är i en uppstartsfas och senare under säsongen kommer ett mer detaljrikt förslag presenteras för medlemmarna.

Efter det hölls ordinarie vårmöte med årsredovisningar för klubb och bolag. 2022-års resultat blev +2 500 000 kr efter skatt. Under val så röstade man in Eva Forsblom som ny styrelsemedlem och som nya i valberedningen framröstades Charlotta Andersson och Kina Lindqvist.

Avgående styrelsemedlem Anna Rebourcet och avgående från valberedningen Py Börjesson avtackades med blommor och applåder.

En motion behandlades gällande hedersmedlamskap för Anna Lundin som har en diger spelarkarriär bakom sig med nästan 40 år i olika serielag för klubben, 11 Dam-KM titlar och mångårigt landslagsspel. Styrelsen förordade bifall vilket också mötet beslutade om. Anna Lundin blir vår 7:e nu levande Hedersmedlem och vår första kvinna som förärats titeln.

Stort tack till alla som hade möjlighet att delta på årets vårmöte!

Mvh/Styrelsen

 

Kommentarer