Årets sommargolfskola

Nu är alla tre veckor av sommargolfskolan avslutade hos oss och vi vill tacka alla 100 barn som var med under alla veckor. Det är alltid lika härligt att ha alla barnen här, hela klubben fylls med glädje under dessa veckor.

För er som vill fortsätta att träna och spela golf kommer här mer information om hur ditt barn kan komma vidare med golfen efter sommargolfskolan.

Nybörjarkurs mot grönt kort
För de barn som vart med på sommargolfskolan och är mellan 10-12 år finns möjlighet att gå en nybörjarkurs tillsammans med mig för att nå det gröna kortet. Vi använder oss av utbildningsmaterialet Golfäventyret och kursen genomförs under tre dagar, 8-10 augusti mellan kl 13:00-16:00. Pris 1295 kr. Max 9 st och minst 5 deltagare.

Mer info och anmälan här http://www.agestagk.se/se/junior/nyborjarkurs-junior-10-13-ar

Träning i Mini Team - golfträning under 6 veckor

Vi erbjuder plats i vår juniorverksamhet för de barn som vill fortsätta att träna golf hos oss. Golfträning sker en gång i veckan under 1,5 timme samt spelpass varannan ssöndag. I varje grupp behöver vi minst två föräldrar som ställer upp som tränare och ledare för att kunna starta upp nya grupper. Vi tränar 6 tillfällen från vecka 33-38. Dag och tid bestäms av föräldratränarna. Träningsavgiften är 500 kr och då ingår boken Golfäventyret.
Vi använder Golfäventyret som är barnens resa i golfen - vägen från att vara ny till att ta grönt kort/hcp 54. Barnen lär sig tillsammans i en träningsgrupp och utvecklas stegvis med hjälp av anpassade banor och utmaningar. Alla i träning får en bok med inloggning till webbversionen.

Informationsmöte och anmälan sker på plats onsdag 9/8 kl 18:00 i restaurangen på klubben för alla som vill vara med. Ingen föranmälan krävs. Vi gör gruppindelning på plats och fördelar föräldratränare i grupperna. Har ni inte möjlighet att vara med där går det bra att maila barnets namn, personnummer, adress och förälders e-post och mobilnummer till nathalie@agestagk.se.

Utbildning och genomgång sker sedan för alla nya föräldrar som ställer upp som föräldratränare söndag 13/8 kl 13:00-15:00 på klubben tillsammans med mig.

Mer info om våra Mini Team finns här: http://www.agestagk.se/se/junior/mini-team-6-9-ar

Vi utgår från övningar och materialet i utbildningsboken Golfäventyret som leder mot Grönt kort. Läs mer här www.golf.se/golfaventyret

Träning i våra Junior Team
För de barn som har hcp och är 10 år eller äldre erbjuder vi träning i våra Junior Team tillsammans med PGA-tränare. Finns intresse av att vilja vara med och träna går det bra att maila nathalie@agestagk.se.
Mer info här http://www.agestagk.se/se/junior/junior-team-10-18-ar

Medlemskap

Vi erbjuder medlemskap i vår 9-hålsbana med fritt spel för 400 kr upp till 12 år. Genom att bli medlem får man spela på vår 9-hålsbana tillsammans med fadder på den nivå man är på, antingen 50-banan (blå markering) eller 100-banan(röd markering) eller röd tee när man har nått grönt kort/hcp 54. Hör av dig till kansliet om ditt barn vill bli medlem: info@agestagk.se eller tel 08-4473330.

Nathalie Berglind
Golftränare och ansvarig sommargolfskolan