Alla ordinarie greener har öppnat!

I veckan öppnade våra sista ordinarie greener för spel. Det har varit en svår avvägning men skönt att se resultatet av Luke och banpersonalens jobb med att få igång våra utslagna greener. Fairways och tees börjar också ta sig även om de har en bit kvar på vissa hål.

För våra nya tees på hål 4, hål 8 och hål 10 räknar vi med att kunna öpnna för spel inom några veckor vilket blir spännande.

Alla teeskyltar är uppdaterade med nya kartor som är dubbelsidiga på de flesta hål. Bänk saknas på hål 4 röd, hål 11 gul, hål 12 röd och hål 13 röd. På hål 12 kommer vi montera skydd och på de övriga ska vi komplettera med bänkar inom kort.

Ni som varit på drivingrangen igår eller idag kunde konstatera att bollmaskinen är flyttad till ny position. Vi kommer från måndag 13 juni att inleda ett asfaltsprojekt vid drivingrangen.

Arbetet med vår nya svingstudio går framåt. Den materialbrist som råder i byggbranchen har även drabbat oss men så fort materialet är på plats återupptas arbetet.

Fortsätt att ta hand om våra banor och övningsområden så blir det roligare för alla medlemmar och gäster som besöker oss. Att laga min egen torv och en till, laga mitt eget nedslagsmärke och ett till är en bra princip att ha.

Lycka till med fortsatt spel och träning framöver, och glöm inte bort att stötta vår fina restaurang!

Mvh/Max Anglert

Klubbchef/Ågesta GK