18-hålsbanan öppnar på fredag 09:00!

Nu på fredag 28 april 09:00 slår vi upp portarna för 18-hålsbanan.

Möjlighet att boka tider via MinGolf är från onsdag 26/4 10:00 och då gäller det att vara snabb på knapparna. I reception på plats eller via telefon kan man boka tider från onsdag 26/4 12:00.

Under helgen lördag-måndag 29/4 - 1/5 kommer 18-hålsbanan att öppna 08:00 och från tisdag 2/5 blir det ordinarie tider för bokning och även normala öppettider i reception.

Gällande 9-hålsbanan så kommer vi öppna de greener som är okej nu på fredag. Övriga håller vi stängda tills de är i spelbart skick.

Som alltid är det upp till oss själva att ta väl hand om våra banor och övningsområden genom att lägga tillbaka uppslagen torv och laga nedslagsmärken. Om alla följer principen att laga sitt eget och ett till så kommer vi hålla spelytorna och fint skick.

Se också till att spela snabbt och säkert genom att vara förberedd när det är din tur och även skrika fore vid snedslag som kan träffa en annan spelare.

Vår första klubbtävling Grand Opening går av stapeln lördagen den 6 maj och anmälan ligger ute på MinGolf. Den spelas som vanligt i scrambleformat med individuell anmälan och ihoplottade lag. Hoppas att ni har möjlighet att vara med.

Stort lycka till med spelet framöver!

Vi syns på klubben!

Kommentarer