Välkommen till Handigolf på Ågesta GK

Handigolfen i Ågesta GK vänder sig till ALLA som har någon form av funktionsnedsättning. Det spelar ingen roll om du är senior eller junior. Etablerad spelare eller bara vill prova på spelar heller ingen roll. Vi hoppas därför att få träffa just dig på någon av våra aktiviteter.

Golf borde vara en mycket attraktiv sport för spelare med funktionsnedsättning då man i golf spelar mot sig själv och sin egen förmåga genom golfens handicap system. Spelare kan då finna glädje i att utvecklas genom att sänka sitt golfhandicap samt kan tävla/spela med andra på relativt sin egen förmåga.

SYFTE:

Att alla människor trots olika funktionsnedsättningar ska kunna spela golf efter sina egna förutsättningar och ambitioner.

MÅL:

2018: Att få igång en träningsgrupp en gång i veckan under maj-sept. samt att sprida information om att Ågesta bedriver handigolf. Ha minst 3 st. i träningsgrupp och 2 ledare

2019: Att fortsätta med träningsgruppen och få in fler spelare samt få till träning även under vinterhalvåret. Ha minst 6 st. i träningsgrupp och 3 ledare.

2020: Fortsätta med träningsgruppen. Försöka få in fler spelare. Att någon eller några ska spela tävlingar. Ha minst 10 st. i träningsgrupp och minst 1 st. som tävlar samt 4 ledare.

Vi startar upp igen efter sommaruppehållet den 14/8 kl 18:30 – 20:00 första träningen kommer att vara en prova på träning för er som vill testa på golf.

Träningen kommer att bedrivas i grupp. Det kommer att vara 5st träningar. Träningsavgiften är 450 kr för 5st tillfällen (Detta gäller inte er som betalt för både vår och höst och självklart kan man testa en träning innan man bestämmer sig.)

Det kommer att finnas klubbor till låns, och inga förkunskaper behövs.

Anmälan sker till: handigolf@agestagk.se alt. 0708 567 760

Kontakta gärna oss i Ågesta GK handigolfkommitté.

Mats Carlsson 0708-567 760

Christer Svanberg 0709-640690