Föreläsning mental och fysisk träning

Välkommen till en 2-timmars föreläsning om mental och fysisk träning, torsdagen den 24/5 klockan 19:00 i Ågesta Golfklubbs Restaurang.

Vi får under denna kväll höra fys-tränaren Tove Levin berätta om vad vi själva kan göra för att stärka oss inifrån och ut, allt för att lyckas så bra som möjligt med kommande golfsäsong. Förhoppningsvis går vi därifrån stärkta i tanken och med många bra övningar att träna upp rörligheten och rätt muskelgrupper, och även om det är ”damkommittén” som bjuder in så vänder vi oss till alla medlemmar på Ågesta Golfklubb.

Anmälan görs enkelt genom att swisha 120 kronor/person till 073-936 73 88 (Pia Idström) och i meddelandefältetskriva TOVE x antal.

Om någon annan swishar åt dig, om du inte har swish själv, så be att ditt namn skriv efter TOVE i meddelandefältet.

För att kvällen ska kunna genomföras krävs att vi är ett minimiantal och därför behöver vi senast måndagen den 14/5 ha er anmälan swishad.

Swish = anmälan.  Vid för få anmälningar skickas pengarna tillbaka till avsänt swish-nummer.

Det kommer att finnas möjlighet till att köpa kaffe/te, bulle/kaka eller annan dryck direkt i restaurangen, men ingen lagad mat.

Varmt välkomna!

Damkommittén Ågesta GK