Välkomna till Damernas AW-golf

Vi träffas på torsdagar för att lära känna andra damer på klubben, peppa varandra och spela golf med trevligt sällskap. Alla tjejer/damer/flickor/kvinnor är välkomna, ålder och hcp spelar ingen roll.

Vi har starttider från 17:00 till 17:40 (se MinGolf - sök på tävling, vecka för vecka, kan bli lite tidigare tider framåt höstkanten).

Varmt Välkomna!

MVH/Damkommittén genom Kina Lindqvist kina.lindqvist@gmail.com och Pia Agné piaagne@hotmail.com
______________________________________________________________________________________________________

Anmälan via MinGolf, sök på tävling så kommer “Damernas AW golf” upp, vill du bara spela 9 hål så önska sen starttid i anmälan, hänsyn tas
endast till önskemål om sen starttid, även om du i anmälan även kan önska tidig tid (valet går inte att ta bort).

Anmälan stänger på tisdagen innan, starttid skickas ut under onsdagen (bollar lottas oberoende av hcp).

Anmälan till ”minitävlingarna” görs på plats, man måste inte vara med i tävlingar om man inte vill, men rekommenderas, mest för att det är kul och du kan vinna priser (kostnad 25 kr per tillfälle).

Datum för AW-golfen

• 3/6 - solen ned 21:50 Premiär! Poängbogey 18 hål, individuell tävling. 25 kr swish på plats.
  • 10/6 - solen ned 21:59. Eclectic (v.g se info nedan☺) startar. Skriv upp dig på resultatlistan i damernas omklädningsrum och swisha 50 kr enligt instruktion där.
  • 17/6 - solen ned 22:05. Antal puttar sista 9, individuell tävling. 25 kr swish på plats.
  • 24/6 - solen ned 22:06. Sällskapsspel, fylla på Eclectic och träning inför midsommarscramble, ingen “minitävling”.
  • 1/7 - solen ned 22:03. Ingen “minitävling” fylla på Eclectic och sällskapsspel.
  • 8/7 - solen ned 21:56. Närmast flagg hål 10, längsta drive hål 5, individuell tävling. 25 kr swish på plats.
  • 15/7 - solen ned 21:45. Scramble. Lagtävling, lagen lottas, 25 kr per person, swish på plats.
  • 22/7 - solen ned 21:33. Ingen “minitävling” fylla på Eclectic och sällskapsspel.
  • 29/7 - solen ned 21:17. Slaggolf,, totalt antal slag minus hcp, individuellt, +5 över hålets par om du inte hålat ut innan dess. 25 kr swish på plats.
  • 5/8 - solen ned 21:01. Antal puttar första 9 hålen, individuell tävling. 25 kr swish på plats.
  • 12/8 - solen ned 20:43. Sällskapsspel, ingen “minitävling”.
  • 19/8 - solen ned 20:24. Sista chans Eclectic. Sällskapsspel, ingen “minitävling”.
  • 26/8 - solen ned 20:04. Bästboll första 9 hålen, “spökpartner” som lottas i efterhand. 25 kr swish på plats.
  • 2/9 - solen ned 19:39. Sällskapsspel, ingen “minitävling”.
  • 9/9 - solen ned 19:25. 3-klubbstävling första 9 hålen, alternativt 9-hålsbanan, individuell tävling. 25 kr swish på plats.
  • 16/9 - solen ned 19:04. Avslut, middag och prisutdelning. Mer information kommer längre fram.

Info Eclectic
Skriv ditt namn på Eclectic-schemat på anslagstavlan i damernas omkl. rum, Swisha 50 kr till Kina Lindqvist eller Pia Agné.
(tel. nr står på ”schemat”).

Fyll i resultatet efter en AW-runda (obs endast rundor under AW-golfen räknas) på resultat-schemat och lämna scorekortet i plastfickan på tavlan. Får du ett bättre resultat senare går det bra att uppdatera på tavlan, men kom då ihåg att lämna nytt scorekort.

Scratch-tävling dvs inget hcp dras av i år.

Lycka till!

Vår snygga birdietavla används flitigt!

Vi vågar testa alla lägen

Skymningsgolf inget hinder