Mini Team träning 2018

För dig som är 6-9 år och vill prova på, börja vägen mot grönt kort eller har hcp är du välkommen i våra Mini Team.

Träningen är på söndagar mellan vecka 19-24 samt vecka 33-38. Utöver träningspassen ingår spelpass varannan lördag där alla spelar på sin nivå.

Vi använder Golfäventyret som är barnens resa i golfen - vägen från att vara ny till att ta grönt kort/hcp 54. Barnen lär sig tillsammans i en träningsgrupp och utvecklas stegvis med hjälp av anpassade banor och utmaningar. Alla i träning får en bok med inloggning till webbversionen. 

Detta ingår i våra Mini Team:
• Träningspass – söndagar 6 st maj-jun och 6 st aug-sep v. 19-24 och v. 33-38. Start 13 maj.
Tiden är kl 14:00-15:30 eller 10:00-11:30
• Spelpass - varannan lördag eftermiddag där alla spelar på sin nivå (söndagar med start i augusti). Föräldrar går med och stöttar i bollarna.
• Avslutningstävling i lag på 9-hålsbanan i juni och september.

Organisation
Träningen leds av ett team av föräldratränare i varje grupp. Utbildning sker internt på klubben. PGA-tränare är med och organiserar och stöttar. Föräldrar behövs för att vi ska kunna skapa grupperna. Vill du hjälpa till? Hör av dig til Petter Jonsson via e-post petter@agestagk.se.

Pris för träning 2018
1500 kr för 12 träningstillfällen a 1,5 tim samt 9 spelpass varannan lördag Ni betalar också medlemskap 400 kr/år per barn. Obligatoriskt för deltagade i träning. Totalpris för träningen och medlemskap är 1900 kr/pp. Faktureras innan träningsstart.

Medlemskap
Alla barn i träning betalar för medlemskap som ger fritt spel på 6- och 9-hålsbanan.

Tänk på: att barnen alltid har "kläder för väder". Aktiviteterna är utomhus. Se även till att barnen har med vattenflaska, frukt och att de har fått i sig energi innan de kommer till träningen.