Tjej Camp 2017

Helgen den 17-18 juni är det dags för vår populära Tjej Camp på klubben för alla tjejer som är med i vår verksamhet och som är mellan 7-15 år. Det blir träning, spel, roliga aktiviteter och övernattning på klubben tillsammans.

Syftet med Tjej Campet är att tjejerna ska lära känna varandra över träningsgrupperna och ha en kul helg på klubben tillsammans.

PROGRAM
Lördag samlas vi kl 11:00 och efter lunch blir det träning och spel tillsammans. På kvällen blir det middag och roliga aktiviteter och vi sover över i konferensrummet. (Ta med liggunderlag och sovsäck.)

På söndagen äter vi frukost och spelar sedan i lag på banan och efter det avslutar vi med lunch och prisutdelning.

Välkomna till en rolig helg på klubben!

Gör din intresseanmälan nedan, vi behöver veta hur många som vill vara med senast den 4 juni.

Nathalie Berglind med ledare