Grönt kort under vintern junior 10-18 år

Grönt kort kurs junior

OBS! Är du junior 10-18 och vill vara med på träning i maj men har inte grönt kort? Lugn! Vi anordnar en intro kurs under januari-februari. Du går i grupp 9 tillfällen från v4 i januari. v4-8, 10-13 1 tim/v. Vi går igenom både teori och praktik. Kostnad 1450 kr inkl teori material. Minst 5 st max 12 deltagare. Då är du klar för spel och träning på hcp 54 när träningen börjar ute mellan maj-sept. Träningarna är på Ågesta GK i vår träningshall.

Alla som går nybörjarkursen eller deltar på Ågestas junior eller minior träning ska lösa medlemsavgift i golfklubben. Avgiften beror på ålder samt vilken spelkategori man väljer. Info om medlemsavgifter här.

Tid: Torsdagar kl 19.00-20.00.Start 25/1
Kostnad: 1450 kr inkl teori material
Tränare: Marcus Jonsson

Sista anmälningsdag 12 december.

Ni anmäler till petter@agestagk.se. Betalningen sker under januari i samband med träningsstart.