Mini Team träning 2019

För dig som är 6-9 år och vill prova på, börja vägen mot grönt kort eller har hcp är du välkommen i våra Mini Team.

Vi använder Golfäventyret som är barnens resa i golfen. Vägen från att vara ny till att ta grönt kort/hcp 54. Barnen lär sig tillsammans i en träningsgrupp och utvecklas stegvis med hjälp av anpassade banor och utmaningar. Målsättningen är att klara grönt kort. Tränare/ledare i resp grupp ansvarar för att godkänna kunskapskraven för grönt kort så att deltagaren erhåller hcp 54 efter avklarade kunskapskrav.

Detta ingår i våra Mini Team:
Träningspass – 6 st maj-jun och 6 st aug-sep v. 19-24 och v. 33-38. Start 12 maj.
Avslutningstävling i lag på 9-hålsbanan i juni och september.
Möjlighet att klara kunskapskraven för hcp 54.

Tider:
För nya golfare eller golfare utan grönt kort-Söndagar kl 10:00-11:00 eller kl 15:00-16:00.
För golfare som fått hcp 54 eller bättre-Onsdagar kl 18:00-19:00.

Organisation
Träningen leds av ett team av föräldratränare i varje grupp. Utbildning sker internt på klubben. PGA-tränare är med och organiserar och stöttar samt leder gruppen på måndagar. Föräldrar behövs för att vi ska kunna skapa grupperna. Vill du hjälpa till? Hör av dig till Petter Jonsson via e-post petter@agestagk.se.

Pris för träning 2019
1200 kr för 12 träningstillfällen a 1 tim. Ni betalar också medlemskap 400 kr/år per barn. Obligatoriskt för deltagade i träning. Totalpris för träningen och medlemskap är 1600 kr/pp. Träningsavgiften betalas i anmälan och medlemsavgiften faktureras.

Medlemskap
Alla barn i träning betalar för medlemskap som ger fritt spel på 6- och 9-hålsbanan.

Tänk på: att barnen alltid har "kläder för väder". Aktiviteterna är utomhus. Se även till att barnen har med vattenflaska, frukt och att de har fått i sig energi innan de kommer till träningen.

Anmälan senast söndagen 14/4