Att sälja/hyra ut

Att sälja

1. Annonsera ut din spelrätt via tex Blocket eller kontakta kansliet för annonsering via hemsida.

2. När du får tag på en person som är intresserad av att köpa din spelrätt så fyller ni i nedan överlåtelseblankett. Ni kommer själva överens om priset för spelrätten.

3. Därefter måste du eller personen som köper se till att dokumentet kommer oss tillhanda. Antingen kan ni scanna och maila in dokumentet till info@agestagk.se eller posta och skicka till:

Ågesta Golfklubb
Vidjavägen 3, 123 52 Farsta

4. Så fort vi fått in blanketten registrerar vi den nya personen som medlem och gör ett utträde på säljaren. Spelrätten flyttas över digitalt till den nya ägaren.

5. Efterskänk din spelrätt till Golfklubben.
Kom ihåg att du som ägare till spelrätten är alltid betaningsskyldig för de avgifter som är kopplade till spelrättsägandet. Vill du hellre efterskänka din spelrätt till golfklubben går det bra.

Att hyra ut

1. Annonsera ut din spelrätt till uthyrning genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida.

2. När du får tag på en person som är intresserad av att hyra din spelrätt så fyller ni i upplåtningsblanketten för hyra som ni hittar under fliken "Överlåtelsehandlingar".

3. Därefter måste du eller personen som hyr se till att dokumentet kommer oss tillhanda. Antingen kan ni scanna och maila in dokumentet till info@agestagk.se eller posta och skicka till:

Ågesta Golfklubb
Att: Jessica Lind
Vidjavägen 3, 123 52 Farsta

4. Så fort vi fått in upplåtelseblanketten registrerar vi den nya personen som hyrmedlem och den andra som uthyrare. Den som hyr betalar en hyravgift till uthyraren och medlemsavgiften på 800kr till klubben. Personen som hyr ut betalar medlemsavgift på 800 kr och får då ett greenfeemedlemskap av klubben som berättigar till spel på andra banor.