Företagsgolf

Välkommen att spela er företagsgolf hos oss på Ågesta Golfklubb!

Ågesta Golfklubb är en av Stockholms närmaste golfklubbar och passar utmärkt för er företagstävling. Vi kan ta emot både små och stora företag och har mångårig erfarenhet att genomföra företagsgolf oavsett antal deltagare, spelform, specialtävlingar etc.

Vi har också en trevlig Pay & Play 9-hålsbana där även de av era kunder och personal som inte spelar golf kan prova på att spela.

På dagen för eventet sköter vi incheckning där spelarna får pollett till rangen, hyrvagn, sitt scorekort och banguide. Vi sköter även om längsta drive och närmast hål.

Efter tävlingen sammanställer vi resultatlistan medan ni äter och umgås i restaurangen.

Kanonstart erbjuder vi helgfri vardag med starttid 08:30 eller enligt överenskommelse. Vid löpande start vardagar väljer ni själva när ni vill starta. (Vi erbjuder inte företagsgolf på helgdagar)

Priser:

• Kanonstart 4-bollar: 600 kr/spelare. (Minst 30 spelare)
  • Kanonstart 3-bollar: 700 kr/person. (Minst 30 spelare)
  • Löpande start 4-bollar: 500 kr/person. (Minst 20 spelare)
  • Löpande start 3-bollar: 600 kr/person. (Minst 20 spelare)
  • Pay & Play på 9-hålsbanan med löpande start: 250 kr/person. (ej tävlingsservice)

Varmt välkomna!

Max Anglert
Klubbchef/VD
Ågesta GK
max@agestagk.se

Restaurangen

Vår restaurang Ågesta Krog erbjuder frukost, lunch och middagspaket till ert företagsevenemang.

• Frukost: 50 kr/person inkl. moms (kaffe, tee juice och ost/skinksmörgås)
  • Lunch: 109 kr/person inkl. moms (Dagens lunch)
  • Middag: Valfri meny efter överenskommelse med vår krögare.

Krögare: Jonas Andersson Graf
E-post: jonas@agestakrog.se

Företagsevent på Ågesta i samband med företagsgolf

Vill ni hitta på något ytterligare roligt för era gäster så har våra pro en meny med happenings. De som inte spelar golf på 18-hålsbanan kan ha mycket roligt på våra träningsområden och vår niohålsbana.

Beat the Pro
Försök ”slå” oss tränare genom att komma närmare flagg på ett av våra korthål.
Pris: 1195 kr exkl. moms/tim.

Prova på/clinic
Vi tar hand om medarbetarna på företaget som ännu inte har börjat spela. Här får de lära sig grunderna samt prova att spela några hål på 9-hålsbanan. Utrustning finns att låna.

Uppvärmning på rangen
Någon av tränarna finns på plats på rangen för att ge tips och råd inför förtetagsgolfen.

Närspelstest
Ni följer en bana runt green där närspelskunskaperna testas (putt och chip). Poäng samlas vid varje station och en vinnare utses!
Pris: 1195 kr exkl. moms/tim. (1-8 personer).

Kontakta tränarna direkt via mail för mer information:
Petter Jonsson via petter@agestagk.se