Att sälja eller hyra ut spelrätt

Att sälja sin spelrätt

1. Annonsera ut din spelrätt via tex Blocket.

2. När du får tag på en person som är intresserad av att köpa din spelrätt så fyller ni i nedan överlåtelseblankett. Ni kommer själva överens om priset för spelrätten.

3. Därefter måste du eller personen som köper se till att dokumentet kommer oss tillhanda. Antingen kan ni scanna och maila in dokumentet till info@agestagk.se eller posta och skicka till:

Ågesta Golfklubb
Vidjavägen 3, 123 52 Farsta

4. Så fort vi fått in blanketten registrerar vi den nya personen som medlem och gör ett utträde på säljaren. Spelrätten flyttas över digitalt till den nya ägaren.

5. Efterskänk din spelrätt till Golfklubben.
Kom ihåg att du som ägare till spelrätten är alltid betaningsskyldig för de avgifter som är kopplade till spelrättsägandet. Vill du hellre efterskänka din spelrätt till golfklubben går det bra.

BLANKETTER

Att hyra ut sin spelrätt

1. Annonsera ut din spelrätt till uthyrning genom t ex blocket.

2. När du får tag på en person som är intresserad av att hyra din spelrätt så fyller ni i upplåtningsblanketten nedan.

3. Därefter måste du eller personen som hyr se till att dokumentet kommer oss tillhanda. Antingen kan ni scanna och maila in dokumentet till info@agestagk.se eller posta och skicka till:

Ågesta Golfklubb
Vidjavägen 3, 123 52 Farsta

4. Så fort vi fått in upplåtelseblanketten registrerar vi den nya personen som hyrmedlem och den andra som uthyrare. 

Den som hyr betalar medlems- och spelavgift till klubben och blir aktiv medlem under hyrperioden. Personen som hyr ut betalar medlemsavgift på 1000 kr och är medlem utan fritt spel under uthyrningsperioden.